Energizer congres en seminar

Energizer congres

Naar aanleiding van mijn theatervoorstelling Influence, waarin ik het heb over beïnvloeding vanuit de marketing. Wordt ik regelmatig gevraagd om mijn presentatie te vertonen op congressen en seminars. Het is een informatieve en entertainende show waarin de nadruk op het entertainment ligt. Voor congressen en seminars vaak handig in te zetten als energizer.

Deze keynote was een openbaring voor veel bezoekers omdat het veel informatie bevat over het doen of laten van een mens, terwijl de presentatie gemakkelijk begrijpbaar was.

De energie die vrijkomt tijdens zo’n presentatie leidt tot nieuwe ideeën, en geeft iedereen een nieuwe mindset. Mensen zijn na afloop van zo’n keynote dan ook direct meer open voor andere opvattingen en nieuwe kennis van andere mensen.

Magische keynote over beïnvloeding

Een keynote over beïnvloeding bestaat uit verschillende delen, die verweven met elkaar worden gepresenteerd. Jochem Nooyen laat met zijn presentatie zien hoe het menselijk denken kan worden beïnvloed. Hij doet dit door een combinatie te laten zien van zijn eigen mind-illusie trucs, gecombineerd met de theorie van gerenommeerde experts zoals Dan Ariely en Robert Cialdini. Het gaat dus niet om een simpele goochelshow waar mensen alleen even wat vermaak hebben. Deze presentatie geeft juist meer energie en nieuwe wetenschappelijke kennis, terwijl dit op een speelse manier wordt over gebracht. Het is fantastisch om te zien hoe een mens verandert door een keynote over beïnvloeding.

Meer energie door magie
Een van de meest wonderbaarlijke dingen die men ervaart na een keynote over beïnvloeden, is dat er meteen veel meer energie in de zaal is. Iedereen is wakker geschud en zit weer op het puntje van zijn stoel. De combinatie van theorie en mind-illusies zetten mensen op speelse wijze aan te denken. De illusies zetten hun gedachtengang in andere banen, het brengt ze buiten hun normale denkgewoontes. Vervolgens zijn ze veel toegankelijker voor nieuwe opvattingen en kennis. Maar het is vooral gewoon leuk en vermakelijk.

Interesse in een energizer tijdens uw congres?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.