Goochelaar Breda

Goochelaar en zakkenroller in Breda

Breda is een prachtige stad met een fijne sfeer. Ik heb jarenlang in Breda gewoond en deze stad heeft nog altijd een bijzonder plekje in mijn hart. Ik woon nu in een dorp in de buurt van Breda, ik voel me nog steeds de goochelaar van Breda. Ik wordt regelmatig uitgenodigd om in Breda goochel optredens te verzorgen en dat vindt ik altijd erg leuk. Onlangs mocht ik de stad even onveilig maken met een zakkenrolact.

 

Zakkenrol act

Een veiligheidsmarkt in Breda is de ideale locatie voor mijn zakkenrol act. Goochelen bestaat voor een groot deel uit aandacht afleiden. Het grote verschil tussen een crimineel en een goochelaar is dat goochelaars er eerlijk voor uitkomen de mensen te misleiden, en natuurlijk dat goochelaars alles weer eerlijk terug geven. Het is een samenspel tussen toeschouwer en goochelaar, je wordt bedrogen en geniet van elk moment. De zakkenrol act is een doeltreffende manier om uit het belang van oplettendheid en beveiliging uit te leggen. Ik leg een gezellig gesprekje aan met een vriendelijke dame. Ik bied haar een exclusief horloge aan in een mooi doosje. “Volgens mij is dat echt uw stijl mevrouw!” De dame kijkt naar haar pols en ziet dat haar horloge is verdwenen. De omstanders lachen en de dame kijkt verbaasd, en ook een beetje geschokt.

Het is altijd feest in Breda

Naast “eerlijk” zakkenroller ben ik ook een graag geziene gast op familiefeesten en bruiloften in Breda en omgeving. Goocheltrucs zijn geschikt voor jong en oud, bij een bezoek beloof ik plechtig alle gestolen goederen ook weer netjes aan de rechtmatige eigenaar te retourneren. Met een beetje magie uiteraard.

Wilt u graag een goochelaar, mindreader of zakkenroller boeken? Bekijk dan de mogelijkheden, de verschillende shows en de filmpjes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.