Goochelaar in Limburg

Magische kastelen in Limburg

Nederland is een vlak land, tot je in Limburg komt. Daar zie je plots heuvels die bedekt zijn met prachtige oude kastelen. Het is alsof je in een sprookjeswereld bent beland. Als goochelaar gaat mijn hart hier sneller kloppen, elke keer als ik in Limburg een optreden mag verzorgen. Zeker als het in een verbouwd kasteel is, of bij een prachtig monument uit lang vervlogen tijden. Limburg is de ideale setting voor een goochelact.

Limburg is altijd genieten

Je zou er jaloers op worden… De inwoners van Limburg wonen, werken en leven in een wereld die de rest van Nederland alleen kent uit sprookjes. Toch hebben ze hier ook af en toe behoefte aan een stukje entertainment, en wat past beter in deze omgeving dan een goochelaar? Als tafelgoochelaar begeef ik me tussen het publiek, ik spreek aanwezigen aan en voer een paar trucs uit. Het is een klein moment van verwondering en verbazing. Net als een kers op de taart of een gebakje na een zeven gangen diner kan een goochelaar de sfeer van elk feest of evenement verhogen. In Limburg kun je dat verhogen letterlijk nemen, ik sta regelmatig op hoge heuvels en in monumentale torens.

Goochelen in limburg

Een magisch moment tussen de heuvels

Goochelen en Limburg passen uitstekend bij elkaar. Ik voel me soms als Harry Potter die door de straten van Diagon Alley loopt, maar dan in het echt. Wellicht komen we elkaar binnenkort tegen in één van de Bourgondische plekjes in Limburg, dan delen we samen een magisch moment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.