Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam; Mentaal vuurwerk

Rotterdam is een bijzondere havenstad met een dynamisch karakter. De hele stad straalt een levendigheid uit en een diversiteit die je niet vaak tegenkomt. Rotterdam staat bekend om de ligging aan het water, en er varen veel schepen en boten. Tijdens de havendagen was er een spectaculaire vuurwerkshow te zien. Vanaf de Erasmusbrug was dit spektakel goed te aanschouwen, de brug was gevuld met een enthousiast publiek. Op het water lag een mooie boot waar een besloten feest werd gehouden, daar mocht ik mijn illusies vertonen.

 

Mind Reading in Rotterdam

Mind Reading ofwel gedachten lezen is een controversieel onderwerp in de goochelkunst. Er zijn veel charlatans die deze technieken gebruiken om mensen te manipuleren, ze maken claims die ze niet waar kunnen maken. De professionele goochelaar gebruikt Mind Reading technieken om het publiek te vermaken. Ik kan niet echt in het hoofd van mijn publiek kijken, wees gerust, maar ik kan je wel het gevoel geven dat ik je gedachten kan lezen…

Trucs in een kleine ruimte

In een relatief krappe ruimte als een boot kun je niet met tijgers in kooien aankomen. Dat maakt Mind Reading zo effectief op kleinere locaties. De trucs spelen zich voornamelijk af in het hoofd van de toeschouwer. Door de juiste vragen te stellen aan iemand in het publiek kan ik de illusie creëren dat ik echt een kijkje neem onder de hersenpan. Dit leidt vaak tot grote hilariteit, op de boot was dit goed te merken. Ik spreek steeds enkele personen aan, bij elke geslaagde truc kon de hele boot meegenieten.

 

De vuurwerkshow was mooi om te zien, de fonkeling in de ogen van mijn publiek vond ik eigenlijk nog veel indrukwekkender.

Wil je goochelaar Rotterdam ook aan het werk zien? Neem dan contact op.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.