Goochelaar in Utrecht

Tafelgoochelaar Utrecht

Utrecht is het centrum van Nederland, letterlijk en figuurlijk. Veel verkeersaders komen hier samen, de binnenstad trekt vele bezoekers uit Nederland en ver daarbuiten. Ik kom graag in Utrecht, de grootste truc die ik hier uitvoer is het vinden van een geschikte parkeerplek. Wanneer ik deze heb gevonden geniet ik steeds opnieuw van de gastvrije ontvangst, de directe mensen en de oprechte verbazing wanneer ik mijn goocheltrucs ten uitvoer breng. Ik treed regelmatig op in kleine locaties zoals de krappe kelders aan de Vecht. Dat zijn ideale locaties voor Table Magic.

Magie aan tafel

In een historische stad vind je vaak kleine woningen en gebouwen met krappe gangen en kleine ruimtes. Als hier een feest of bijeenkomst plaatsvindt kan het lastig zijn voor passend entertainment te zorgen. Met tafelgoochelen ofwel Table Magic is er weinig ruimte nodig. Slechts een groep enthousiaste mensen en ik als goochelaar, de tafel is zelfs optioneel. Ik loop als een soort roofdier door de ruimte, op zoek naar mijn “prooi”. Wees gerust, ik bijt niet, ik vertoon slechts een aantal leuke trucs voor de aanwezige gasten. Bij tafelgoochelen kan ik een vaste plek innemen, daar kan ik voorbijgangers trakteren op enkele klassieke kaarttrucs. Ik kan ook zelf de benen strekken en mensen direct aanspreken. Die persoonlijke manier van goocheltrucs vertonen, samen met de gasten geeft een soort domino effect aan de sfeer in het pand. Het is prachtig om de reacties te zien van de omstanders.

Ik neem weer afscheid van de gastvrije inwoners van Utrecht, ik hoop hier binnenkort weer terug te keren. Maar waar had ik mijn auto ook weer geparkeerd?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.