Het Magische moment

Vroeger liet ik een munt verdwijnen door ‘m in mijn hand te doen en even te wrijven…daarna was de munt weg, want dat is mijn vak. Al jaren zoek ik naar een manier om dat moment, het magische moment waarop iets verdwijnt visueel te versterken. Eindelijk heb ik een praktische manier gevonden die in de ook nog eens enorme reacties teweeg brengt!
Als ik nu een munt laat verdwijnen dan leg ik de munt nog steeds in mijn hand en wrijf even…maar precies op dat moment zie je wat rook ontstaan. De munt is nu dus niet meer alleen maar verdwenen maar is in rook opgegaan. Dat is waar ik al jaren naar zocht als goochelaar. Iets kan niet zomaar weg zijn…er moet iets mee gebeuren. Nu lijkt het alsof de munt heel heet wordt en vervolgens verbrand en niet meer bestaat. Dat maakt het effect vele malen sterker. Als dat niet gebeurt denk je als toeschouwer toch ‘als de munt nu niet meer in die hand is…waar is ie dan gebleven”?
Als ik het effect nu gebruik tijdens mijn optredens ben ik telkens weer als een kind zo blij met de magie die het teweeg brengt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.