Influence in Panningen

Ter voorbereiding op mijn voorstelling Influence op 20 januari 2017 in Panningen (klik voor tickets) ben ik eens gaan uitzoeken hoe gemakkelijk of hoe moeilijk de Panningers te beïnvloeden zijn.
Na een middagje door het gezellige Limburgse plaatsje te sjokken kwam ik bij een leuke mannenmodezaak Add Dept.
Een service gerichte mannenmodezaak die er erg verzorgd uitzag. Na kennismaking met de eigenaar Michael besloot ik een beïnvloedingsexperiment met hem te doen.
In dit filmpje zie je hoe ik een voorspelling van zijn keuzes maak.
Als je goed kijkt bij het eerste experiment, het experiment met de dobbelsteen. Dan kan je zien hoe ik Michael heb beinvloed om het getal 6 te kiezen.
Zie je het niet direct lees dan verderop hoe ik het heb gedaan. 

Beïnvloeding

Tijdens het experiment met de dobbelsteen geef ik Michael in eerste instantie een uitleg van wat hij moet gaan doen. Let op het cijfer dat op het moment waarop ik het woord ‘kiezen’ gebruik bovenop ligt. Misschien is dat alvast een aanzet om te zien hoe hij beïnvloed werd in dit mind-illusiexperiment. Wil jij ook weten hoe wij te beïnvloeden zijn als mensen, en hoe je zelf anderen kan beïnvloeden?

Boek dan je tickets voor de mind illusieshow Influence op 20 januari in Dok 6 Panningen.

Influence

Influence gaat over hoe wij door reclame constant worden beinvloed, hoe het komt dat we de slogans als ‘als het aan de lag kocht ze…’ feilloos af kunnen maken. Hoe we al als klein kind voor ons leven lang klant gemaakt worden bij grote merken en hoe de trucs van de marketeers werken.

Illusionist en goochelaar Jochem Nooyen legt deze trucs uit en past zijn eigen trucs toe. Een cabareteske voorstelling vol met verhalen uit zijn eigen leven.