Mac King

Mac King op nummer 8

Komisch goochelaar Mac King

Op nummer 8 in mijn internationale magicians top 10 heb ik Mac King staan. De Las Vegas koning van de comedy magic. Mac King werkt op de lachspieren en ik vind hem persoonlijk hilarisch. Hij is zoals je netjes kan zeggen prettig gestoord. Ik vermoed dat hij dat alleen op het podium is en dat hij in het dagelijks leven een stuk normaler is.
Het is de goochelaar met de grootste podium gebaren en het grootste kostuum dat ik ooit gezien heb. Maar telkens weer verbaast hij me en maakt hij me goed aan het lachen.

Goudvis truc

Hij dankt zijn bekendheid met name aan zijn goudvis truc. Een hilarische routine die zowel komisch sterk, visueel sterk als magisch sterk is. Een krachtige drie eenheid.
Hij tovert een goudvis tevoorschijn. Hij vist de vis letterlijk uit de lucht. Daarna eet hij het beestje op, althans, zo lijkt het. Het leuke is dat Mac King ook nog een geinig trucje uitlegt dat je zelf kan doen als weer eens bij wat vrienden gaat eten.

Las Vegas Magician

Mac King werkt al jaren in het Harrah’s hotel met zijn “The Mac King Comedy Magic Show”. Zoals hij zelf zegt een magic show voor de hele familie. Daar speelt hij ook mee in zijn show, door grapjes te maken die lekker net over het family friendly randje heen gaan.
Biography Mac King
Mac King is op 2 December 1959 in Hopkinsville geboren. Zijn beide Opa’s waren amateur goochelaars. Hij was te zien in alle afleveringen van The Worlds Greatest Magic serie en is daarmee de enige goochelaar die in alle afleveringen zit.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.