magic trick

De magic van een goede goochelaar

In de wereld van goochelaars is het streng verboden om trucs te delen met de “buitenwereld”. Lees verder en je komt erachter wat de beste truc van elke professionele goochelaar is én hoe deze truc werkt… Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Deze truc werkt alleen met een publiek

Een goochelaar heeft een publiek nodig. Dat kan één persoon zijn die een kaart mag trekken uit een stapel, of een grote zaal die vol verbazing kijkt naar een podium act met mooie assistentes, tijgers en gevaarlijke machines. Het is de interactie tussen goochelaar en publiek waar de magie ontstaat. Daarmee is elke truc ook een uniek moment zoals die nooit eerder is voorgekomen, en ook nooit weer zal plaatsvinden. Dat merkt de goochelaar, en de toeschouwer voelt dat ook.

Truc of illusie?

Over het algemeen is een truc een kleine act die direct voor, naast of met het publiek uitgevoerd wordt. Een illusie is vaak het grotere werk, vanaf een podium met veel licht, rook en effecten. Juist die kleine trucs worden als heel bijzonder ervaren. Het is een persoonlijke interactie waarbij een klein groepje toeschouwers samen één ervaring beleeft. Dat maakt een tafelgoochelaar op een evenement ook zo speciaal. Je voelt de sfeer veranderen, van persoon tot persoon.

Goochelaar Jochem Nooyen is een professioneel goochelaar die van elk evenement een bijzondere beleving zal maken. Jochem voert trucs uit met gasten, aan tafel of gewoon tussen de mensen. Heel persoonlijk en altijd bijzonder. Een ervaring die je bij zal blijven. En dàt is de beste truc van de goochelaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.