De familieshow

U zoekt een show die echt leuk is voor de hele familie, die voor alle leeftijden geschikt is en iets bijzonders teweeg brengt waar iedereen nog lang over na zal praten?
De familieshow is een goochelshow vol energie, humor, interactie en verwondering voor leeftijden van 3 tot 93 jaar.

Jochem gaat in de show op zoek naar de rijkste telg van de familie.
Zo blijkt één van de kleintjes allerlei munten verstopt te hebben in zijn haar, achter zijn elleboog en in zijn neus.
De ‘leuke oom’ wordt op komische wijze voor de gek gehouden terwijl iedereen ziet hoe het werkt. Een van de familie leden laat samen met de goochelaar een tafeltje door de ruimte zweven, en komt er zo achter wie er eigenlijk het rijkste van de familie is.

Interactief

De goochelshow is zeer interactief, soms doet de hele familie mee aan één act, tijdens andere acts worden vrijwilligers erbij betrokken. Maar altijd zijn de illusies wonderlijk en komisch.

Alle leeftijden

De familieshow is gemaakt voor de hele familie. De show komt zelfs het beste tot zijn recht als iedereen er bij is. Het is niet alleen ‘geschikt’ voor alle leeftijden maar ook voor alle leeftijden een leuke show.

Het is een frisse show vol energie met de beste magische illusies.

Technisch

De goochelshow duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, wordt geleverd met geluidset tot 150 personen en vereist een theateropstelling.
(podium/ optreed ruimte van 3 x 4 meter en stoelen / zitplaatsen voor het podium)

Combineer de show met tafelgoochelen

Na de show kan Jochem zijn kunsten nog tussen de gasten vertonen als tafelgoochelaar. Op die manier wordt iedereen persoonlijk betrokken bij de act. Men krijgt de kans om alles goed te zien, aan te raken en van dichtbij de verwondering te ervaren.

Waarschuwing: illusies van zo dichtbij ervaren kan slapeloze nachten tot gevolg hebben.

Tafelgoochelaar Jochem doet de handentruc
Jochem in actie - theatershow