De Leuke Show

De leuke show is zoals de titel aan aangeeft, een leuke show! De leuke show is een show waarbij Jochem zijn acteerervaring combineert met zijn gevoel voor humor en de beste goocheltrucs. Door de show interactief te houden en het publiek volop bij de trucs te betrekken ontstaan er komische situaties. Af en toe lijkt het of Jochem een truc uitlegt, maar op het moment dat u denkt dat u het doorheeft wordt u toch weer om de tuin geleid. Pronkstuk van de show is de finale. Hierbij laat Jochem zijn tafeltje wonderlijk door de lucht zweven terwijl een toeschouwer hem helpt de tafel te laten zweven.

De show

De Leuke Show duurt ongeveer 25 tot 45 minuten en wordt succesvol ingezet als opening of afsluiting van het feest. Grappige en wonderlijke trucs vormen de basis van de show en door de combinatie met humor en interactiviteit is het vooral gezellig en leuk entertainment voor iedereen! U zult gegarandeerd leuke reacties krijgen over uw feest als u de Leuke Show heeft ingezet.

Combineren

De Leuke Show laat zich als opening of afsluiting goed combineren met tafelgoochelen of de ‘zakkenrollen en goochelen‘ act en deze worden dan ook regelmatig in combinatie geboekt. Succes gegarandeerd! Vraag direct naar de mogelijkheden.

Wat gaat de tijd snel, we hebben ontzettend genoten van deze leuke show!

Mw Dijkgraaf

Een geweldige goochelaar en bovendien een charmante man.

Alwine Hoedemaker

Top entertainment op onze bruiloft.

Bart Kuyper

Jochem in actie - theatershow
magican escapes from his jacket