Zelf leren goochelen?

Kijk achter de doekjes en ontdek de geheimen van de goochelwereld.

In de workshop goochelen start professioneel goochelaar Jochem Nooyen met een korte goochelshow. Daarna vraagt hij elke deelnemer om geheimhouding en dan kan de workshop goochelen beginnen. Jochem geeft uitleg over verschillende goocheltechnieken en leert u een aantal sterke goocheltrucs. Goochelen gaat over afleiding en het sturen van aandacht. Dus naast de technieken die u nodig heeft, om de truc goed uit te voeren, zal het ook gaan over de juiste presentatie.

Jochem Nooyen studeerde in 2007 af aan de toneelschool als drama docent en regisseur, hij kan u dus goed coachen bij het presenteren.

ILLUSIE EN DESILLUSIE

Natuurlijk is het leuk om te weten hoe de goocheltruc werkt. Eindelijk een antwoord op de vraag “hoe deed ie dat?!” Door te weten hoe een truc werkt gaat helaas vaak de magie verloren. Een illusie verandert in een desillusie. De grootste kunst van een goochelaar is om de magie desondanks goed over het voetlicht te brengen.

In elk geval kunt u na de goochelworkshop familie en vrienden verbazen met wonderlijke goocheltrucs.

Boek de workshop goochelen

De workshop goochelen is ook leuk om te boeken voor uw (bedrijfs)feest. Beleef hilarische momenten samen met vrienden of collega’s.

De Magische Winkel

Jochem is regelmatig te zien in het Zapp TV programma De Magische Winkel waar hij jonge goocheltalenten de kneepjes van het vak leert.

Workshop Goochelen