Zakkenrollen en goochelen

Het zakkenrollen is goed met tafelgoochelen te combineren. Tijdens het zakkenrollen weet Jochem razendsnel persoonlijke bezittingen zoals horloges, telefoons, sleutels en portemonnees te rollen. Het is een komische act omdat omstanders meteen zien wat er geroofd wordt. Alle bezittingen zullen natuurlijk meteen na de act weer aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven. Een pols horloge zit dan verpakt in een kado verpakking, een gestolen bril heeft Jochem zelf op, en hij vraagt aan de toeschouwer of hij een kauwgumpje van zichzelf wil hebben.

Zakkenrollen

Tijdens het zakkenrollen maakt Jochem gebruik van afleiding. De persoon die bestolen wordt heeft niet door dat hij steeds meer items kwijt raakt. Iedereen die er omheen staat ziet juist wel dat Jochem hem al zijn spullen afhandig maakt. Dat maakt de act heel komisch. De combinatie zakkenrollen en goochelen is leuk omdat hier als afleiding een goocheltruc gebruikt wordt. De toeschouwer die gerold wordt kijkt letterlijk naar zijn eigen handen terwijl Jochem in zijn zakken zit. Het publiek dat er omheen staat krijgt een inkijkje in de afleidingstechnieken van de goochelaar.

combineren

Zakkenrollen is uitstekend te combineren met goochelen. De combinatie met tafelgoochelen wordt regelmatig geboekt. Als zakkenroller is Jochem in te zetten en gebruikt hij zijn humor om het publiek te vermaken. Zakkenrollen wordt uiteraard alleen voor entertainment doeleinden gebruikt.

Zakkenroller Jochem

Jochem Nooyen zorgt er als zakkenroller voor dat uw publiek keer op keer versteld staat. De items die Jochem al vele malen met succes gerold heeft zijn: horloges, portomonnees, geld, stropdassen, pennen, telefoons, sjaals, pasjes etc. Jochem bekijkt ter plaatse wat hij van wie kan rollen. Niet iedereen is even gemakkelijk te bestelen en niet iedereen heeft altijd veel spullen bij zich.

Zakkenrollen en goochelen