Tafelgoochelaar

Een goede tafelgoochelaar kan jouw feest of event een flinke boost geven. Het mooiste aan een tafelgoochelaar is dat hij tussen de gasten optreedt en zo bij kan dragen aan een bijzondere sfeer op het feest. Doordat de goochelaar bij kleine groepjes aansluit maakt hij nieuwe verbindingen tussen gasten die elkaar anders wellicht niet zouden spreken. Bovendien hoeft niet iedereen tegelijk op te letten en kan de flow van het feest ongestoord verder gaan.

  • Wonderlijk en humoristisch

Verwen en verwonder je gasten met een optreden van tafelgoochelaar Jochem Nooyen. Hij vertoont zijn kunsten van dichtbij aan telkens verschillende groepjes mensen. Uit verschillende hoeken van de zaal klinken oh’s en ah’s en iedereen zal nog lang over het feest of evenement napraten. Jochem leest gedachten, laat het publiek de illusie van telekinese ervaren en pikt zo nu en dan een horloge. Dat horloge geeft hij altijd weer terug, maar dan is het plotseling verpakt in een juwelen doosje dat op slot zit. De act is wonderlijk en komisch met veel interactie met de mensen. Tafelgoochelen heeft een hoge entertainment waarde en het zal je feest of evenement zeker ten goede komen.

  • Perfecte ijsbreker

Een magician op je feest is de perfecte ijsbreker. De artiest weet sfeer te maken en het creëert een gezamenlijk gespreksonderwerp. Heel handig als niet iedereen elkaar goed kent. Nadat de tafelgoochelaar aan tafel is geweest heeft iedereen wat om over na te praten.

  • Sfeer verhogend

Door de verwondering in combinatie met humor ontstaat er een prettige sfeer op het feest of evenement. Jochem heeft de beste trucs maar het gaat hem er vooral om de gasten te vermaken. Zijn doel is om jouw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Zodat ze jouw feest nog lang zullen herinneren.

  • Kosten tafelgoochelaar inhuren

Voordat je een tafelgoochelaar gaat inhuren wil je natuurlijk eerst de kosten weten. Gebruik onderstaande knop om vrijblijvend de prijslijst van de goochelaar te ontvangen in je inbox.

Iemand uit omgeving Nijkerk heeft zojuist de bel knop gebruikt

  • Ervaar de magie van dichtbij

  • Gemakkelijk in te zetten op elk feest

  • Gemiddelde beoordeling 9.3

Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar Jochem mengt zich tussen het publiek en met korte goochelshows aan elke tafel wordt de sfeer op uw feest steeds beter. Mensen klappen en joelen en vallen stil van verbazing. Jochem heeft vele jaren ervaring als tafelgoochelaar en weet wanneer hij wèl en wanneer hij juist net even niet aan uw tafel moet verschijnen. Hij heeft jarenlang als tafelgoochelaar bij één van de grootste thema restaurants van Nederland gegoocheld; De Party Company. Bovendien heeft hij in de 12 jaar die volgde opgetreden op de meest uiteenlopende evenementen. Van kleine feestje thuis tot enorme bedrijfsfeesten.

Jochem presenteert zijn tablemagic act geestig en energiek. Hij heeft altijd een aantal zeer bijzondere goocheltrucs op zak die steeds als doel hebben om u te entertainen.

Tafelgoochelen

Het tafelgoochelen is perfect voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, borrels, bruiloften of familiefeesten. Als er voldoende tafels zijn loopt Jochem rond, maar er is ook de mogelijkheid om een eigen mobiele tafeltje mee te nemen en hiermee rond te gaan. Als er op uw feest door Jochem aan tafel gegoocheld wordt bent u er zeker van dat er nog lang over uw feest wordt nagepraat.

Goochelaar huren

Ook overtuigd van de voordelen van een goochelaar voor uw feest? Een goochelaar huren is zo gedaan. Ga naar het contactformulier en vul het in voor meer informatie.

Tablemagic en een centrale show?

Wilt u naast het tafelgoochelen nog een leuke show erbij boeken? Kijk dan eens naar de shows