Tafelgoochelaar Jochem Nooyen

Wat leuk dat u meer te weten wilt komen over hoe uw feest of event een flinke boost kan krijgen.
Het mooiste aan een tafelgoochelaar is dat hij tussen de gasten optreedt en zo bij kan dragen aan een bijzondere sfeer op het feest.
Doordat de goochelaar bij kleine groepjes aansluit maakt hij nieuwe verbindingen tussen gasten die elkaar anders wellicht niet zouden spreken. U kunt mij persoonlijk bereiken om de mogelijkheden verder te bespreken.

Wonderlijk en humoristisch

Verwen en verwonder uw gasten met een optreden van tafelgoochelaar Jochem Nooyen. Hij vertoont zijn kunsten van dichtbij aan telkens verschillende groepjes mensen. Uit verschillende hoeken van de zaal klinken oh’s en ah’s en iedereen zal nog lang over uw feest of evenement napraten.
Jochem leest gedachten, laat hen de illusie van telekinese ervaren en pikt zo nu en dan een horloge.
Dat horloge geeft hij altijd weer terug, maar dan is het plotseling verpakt in een juwelen doosje dat op slot zit.
De act is wonderlijk en komisch met veel interactie met de mensen. Tafelgoochelen heeft een hoge entertainment waarde en het zal uw feest of evenement zeker een boost geven.

Perfecte ijsbreker

Een magician op uw feest is de perfecte ijsbreker. De artiest weet sfeer te maken en het creëert een gezamenlijk gespreksonderwerp. Heel handig als niet iedereen elkaar goed kent. Nadat de goochelaar aan tafel is geweest heeft iedereen wat om over na te praten.

Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar Jochem mengt zich tussen het publiek en met korte goochelshows aan elke tafel wordt de sfeer op uw feest steeds beter. Mensen klappen en joelen en vallen stil van verbazing. Jochem heeft vele jaren ervaring als tafelgoochelaar en weet wanneer hij wèl en wanneer hij juist net even niet aan uw tafel moet verschijnen. Hij heeft jarenlang als tafelgoochelaar bij één van de grootste thema restaurants van Nederland gegoocheld; De Party Company.

Jochem presenteert zijn tablemagic act geestig en energiek. Hij heeft altijd een aantal zeer bijzondere goocheltrucs op zak die steeds als doel hebben om u te entertainen.

Tafelgoochelen

Het tafelgoochelen is perfect voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, borrels, bruiloften of familiefeesten. Als er voldoende tafels zijn loopt Jochem rond, maar er is ook de mogelijkheid om een eigen mobiele tafeltje mee te nemen en hiermee rond te gaan. Als er op uw feest door Jochem aan tafel gegoocheld wordt bent u er zeker van dat er nog lang over uw feest wordt nagepraat.

Goochelaar huren

Ook overtuigd van de voordelen van een goochelaar voor uw feest? Een goochelaar huren is zo gedaan. Ga naar het contactformulier en vul het in voor meer informatie.

Tablemagic en een centrale show?

Wilt u naast het tafelgoochelen nog een leuke show erbij boeken? Kijk dan eens naar De Leuke Show, of de De Familieshow.

Bel of App +31(0)6-50582024
Tafelgoochelaar Jochem
mindreading
Dresscode Magician

Het blijft onbegrijpelijk

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Wederom is het je gelukt alle gasten te vermaken als tafelgoochelaar tijdens het LionsPromsConcert 2016 in Middelburg. Iedereen was gefascineerd door je optreden, zowel in de zaal als ook in de foyer. Allen hebben genoten van je kunsten en vinden je acts onbegrijpelijk. Dank voor je optreden.

Magic Kick-Off

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Onze Kick-Off meeting van 2016 is door Jochem's table magic erg vermakelijk geworden. Tijdens ons diner werden we verrast door zijn trucs en acts. Voor herhaling vatbaar!

12,5 jarig huwelijksfeest

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag heeft Jochem bij ons feest de hele avond onze gasten vermaakt met table magic, ballonnen voor de kinderen en een superleuke goochelshow. Iedereen was vol verbazing, wat hij allemaal kan, ongelooflijk. Samen met onze dochter liet hij een tafel zweven..alle kinderen waren er vol van, (maar ook de volwassenen) Het was in 1 woord GEWELDIG.!!! Onze avond was zeer geslaagd!! Een feest om nooit te vergeten!! Thanx...

Tablemagic

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Met een vlotte (voor ons Belgen) Hollandse babbel en ondoorgrondelijke kunsten heeft Jochem de afscheids-BBQ van onze dochter bij haar vertrek naar de states super laten slagen. Géén stille tafelmomenten, geen verveeld zittende familieleden maar allemaal super-enthousiaste en lachende gezichten. Super geslaagd!!!!

30-jarige verjaardag

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Op ons 30-jarige verjaardagsfeest heeft Jochem de cocktailbar verzorgt voor onze vrienden en familie. Jochem heeft een groot aandeel in het slagen van het feest. Zijn trucs zijn onnavolgbaar, zijn cocktails subliem en als gastheer scoort hij ook 5 sterren. Kortom een feest om nooit te vergeten!

Magische top avond

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Jochem, ik wil je namens het hoofdbestuur van onze voetbalvereniging DIO'30 bedanken voor je super leuke bijdrage gisterenavond op ons vrijwilligersfeest. Van jouw aanwezigheid en performance hebben we allemaal genoten. Van jong tot oud hebben we ons verbaasd over je goochel trucs. Groet Hans 't Jong

Magnifiek

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag heeft jochem 2 uur lang bij onze tennisclub opgetreden. Het was in één woord, fantatisch. Iedereen werd erbij betrokken en de reactie waren zeer postief, echt een aanrader voor jong en oud!

Topper

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Jochem is een topper. Vanaf minuut één weet ie zijn publiek te boeien, niet alleen met zijn trucs maar ook met zijn spontaniteit en leuke tussenkomsten. Wat het goochelwerk betreft, sta ik na enkele dagen nog steeds versteld van hoe ie het klaar heeft gespeeld. Niet twijfelen, zeker boeken!

Bedankt

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Jochem, wij willen je met dit bericht heel erg bedanken voor de geweldige bijdrage die je geleverd hebt aan onze huwelijksreceptie van afgelopen zaterdag. Iedereen was enthousiast en er is nog lang over nagesproken! Hopelijk tot een volgende keer. Sandra en Danny

Vakman

Tafelgoochelaar
★★★★☆
4 5 1
Jochem heeft weer een leuke opdracht voor ons verzorgd. Wij en de klant waren erg tevreden over zijn optreden met table magic en ballooning. Jochem is erg fijn om mee samen te werken en is erg goed in zijn vak!

vrolijke sfeer

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Jochem, mede dankzij jou was het feest voor mijn schoonouders geslaagd. Jouw goochelkunsten deed iedereen verbaasd staan, het gaf een vrolijke sfeer waarin mensen met elkaar hun verwondering uitspraken. Je bescheiden aanpak, waarbij je met een glimlach tafel voor tafel afging is een compliment waard. Bij een volgend feest of evenement boek ik je zeker nog eens.

Aanrader

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Wij en met ons het hele gezelschap heeft genoten van het optreden van Jochem.Ook voor de kinderen, die Jochem erbij betrekt, was het erg leuk en ontspannend. Hulde en een aanrader!

Geslaagd feest

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Jochem heeft zaterdag tijdens ons diner ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk de gasten op een professionele manier geëntertaind. Iedereen was laaiend enthousiast en kon niet genoeg krijgen van al z'n trucs die hij aan tafel tussen de gangen door liet zien. Echt een aanrader voor een geslaagd feest. Het kost wat, maar dan krijg je ook een fantastische show. Vooral de afsluitende act met het zwevende tafeltje was indrukwekkend. Ondanks dat ik er met mijn neus bovenop stond weet ik nog niet hoe de truc gaat. Nogmaals: echt een aanrader!!

Leuk

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag heeft Jochem op een heel originele en eigen wijze onze high tea naar een heel ander level gebracht. Het was ontzettend leuk en het jaarlijkse personeelsuitje kreeg een humoristisch, sprankelend tintje. Dank je wel, Claudia Maser Hoofd Flexpool Sovak

De Cocktailbar

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag trad Jochem op bij ons jaarlijkse thema feest ,geweldig wat hebben wij genoten van de goochel trucs en heerlijke coctails .dankzij jou was ons feest een succes !!! Groetjes Ans v Doorn van de feest commisie oke uit Ijsselstein

Winterfair

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Jochem, het was weer super dat je er was. De gasten / bezoekers hebben van je genoten. Tot een volgende keer!!

Geweldige goochelaar

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Afgelopen zondagmiddag hebben wij een verjaardagsfeestje gegeven voor 50 gasten bij ons thuis We hadden Jochem Nooyen uitgenodigd om op te treden als tafelgoochelaar, wat een geweldige goochelaar en bovendien een charmante man. Ik vond hem erg goed, begreep helemaal niets van zijn trucks maar dat is natuurlijk ook de bedoeling! Wij hebben alleen maar enthousiaste reactie’s ontvangen van onze vrienden. Een absolute aanrader en succes is verzekerd! Henk en Alwine

personeels avond

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Beste Jochem, Je hebt onze personeelsavond door je optreden een extra dimensie gegeven. We vonden je optreden ontzettend leuk en vooral vakkundig. We zullen bij een andere gelegenheid zeker weer een beroep op je doen! Nogmaals bedankt, Bob Ouwejan, directeur IeTee Solutions.

Fantastisch

Tafelgoochelaar
★★★★☆
4 5 1
Vorige week hebben we tijdens de kerstviering van een optreden en tafeltrucs mogen genieten van Jochem. Echt een kunstenaar! Enige nadeel was dat hij geen enkele truc wilde onthullen 😉

Enorm succes

Tafelgoochelaar
★★★★★
5 5 1
Wij hebben Jochem uitgenodigd om op ons jaarlijks personeelsfeest de 210 genodigden te entertainen met zijn tafelgoochelshow. Een enorm succes! En dit bleek zowel aan het spontane applaus als aan de enthousiaste reacties achteraf. Niet alleen de trucs waren spectaculair en verrassend, ook de performance op zich was grappig en heel spontaan. Onze gasten hebben er echt van genoten! Ondanks het feit dat het diner in buffetvorm was en we bang waren dat de show moeilijk te combineren zou zijn met het heen en weer geloop naar de buffetten, bleek dit absoluut geen probleem te zijn. Jochem hield rekening met de tafelvolgorde en de gasten waren meer geïnteresseerd in de trucs dan in het eten en dat zegt genoeg denken wij 🙂 De personeelskring van Zemst

Heeft u een show bijgewoond of geboekt? Laat dan weten wat u ervan vond:

Naam
E-mail
Titel van review
Rating
Uw review