goochelaars magic company

The Magic Company

The Magic Company

Het bestaan van een goochelaar kan soms redelijk eenzaam zijn. Dit lijkt in eerste instantie nogal raar, maar is waarschijnlijk voor iedereen wel begrijpelijk. Je zou denken: een goochelaar is altijd in contact met mensen, of dit nu op een podium is of aan tafel. Dit klopt helemaal, als goochelaar kom je constant in contact met nieuwe mensen die vol verbazing toe kunnen kijken. Maar daar blijft het bij.

Wat veel mensen niet realiseren is dat goochelaars elke dag constant aan het trainen zijn om nieuwe trucs en illusies te leren. De beheersing die nodig is om bepaalde trucs uit te kunnen voeren vereist soms jarenlange training. Dit kan een goochelaar nooit met zijn publiek delen. Want dit direct de truc verpesten en voor een des illusie zorgen. Daarnaast is er weinig contact tussen goochelaars onderling. Veel trucs duren jaren voordat de ontwikkeling hiervan compleet is, dit wil je dus niet graag delen met iemand die dit dan over kan nemen.

Vrienden
The Magic Company brengt hier verandering in. The Magic Company bestaat uit vier goochelaars die dit taboe doorbreken en gezamenlijk als vrienden samenwerken. We helpen elkaar graag verder. Zowel op zakelijk als op creatief vlak.

Meerdere goochelaars

The Magic Company bestaat uit vier professionele goochelaars. Ieder van deze goochelaars heeft zijn eigen specialiteiten, maar ze snappen allemaal wat de ander kan en wil. Met een gezamenlijke voorliefde voor magie zorgen ze ervoor dat ze een onvergetelijke avond produceren voor het publiek. Door samen te werken leren ze niet alleen van elkaar, ook kunnen ze elkaar helpen waar nodig is. Mocht een goochelaar van The Magic Company verhinderd raken of een probleem hebben, dan kan de rest bijspringen.

Een combinatie van werk en plezier

Er is geen goochelaar die geen voorliefde heeft voor magie. Het delen van deze wonderbaarlijke momenten met anderen is waar ieder van hen voor leeft. The Magic Company is een perfecte combinatie van vrienden die elkaar begrijpen en plezier samen kunnen hebben. Ze staan voor een professionele presentatie en show. Ieder van hen is in staat een perfecte show te leveren. We vinden het belangrijk dat we met respect met de gasten omgaan. Daar hoort bij dat we graag ons publiek serieus nemen. En geen kinderachtige goocheltrucs doen. Maar liever hoogstaande magic effecten die bijblijven. Sommigen van ons zijn gespecialiseerd in vingervlugheid, zakkenrollen, mind illusions of productpresentaties.

Regelmatig werken we met meerder goochelaars samen op één evenement. Dat is zowel voor het publiek erg leuk, maar voor ons ook zeer gezellig. We zien elkaar aan het werk en helpen elkaar verder ontwikkelen.

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.